ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θύμα ξυλοδαρμού οδηγός λεωφορείου

Θύμα ξυλοδαρμού οδηγός λεωφορείου στην Καλλιθέα 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με θύμα έναν οδηγό λεωφορείου, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το λεωφορείο της γραμμής 219 έκανε στάση στον τερματικό σταθμό κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Τρεις νεαροί που επέβαιναν σε αυτό, ζήτησαν από τον οδηγό να τους ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος, προκειμένου να αποβιβαστούν. Εκείνος, τους εξήγησε πως υπάρχει βλάβη στην πόρτα και τους κάλεσε να αποβιβαστούν από τις μπροστινές εξόδους του λεωφορείου.

Τότε, οι τρεις νεαροί άρχισαν να τον βρίζουν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο πρόσωπο και το σώμα και κλωτσιές και γροθιές, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει σε σχετικό του δημοσίευμα το kallitheaonline.gr.

Ο οδηγός κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα έως ότου παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του λεωφορείου είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα την υπηρεσία του για την βλάβη στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και περίμενε αντικατάσταση του οχήματος.

Από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό του λεωφορείου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, Νίκος Παυλίδης οδηγός λεωφορείου και ο ίδιος, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς και συνάδελφοι του.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορείου, καθώς προ ημερών ακόμη ένας συνάδελφός του, οδηγός στη γραμμή 843, ξυλοκοπήθηκε από ομάδα 5 ατόμων.


Όπως καταγγέλλουν οι οδηγοί των λεωφορείων η μεγαλύτερη συχνότητα επιθέσεων σε βάρος τους παρατηρείται κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, και κατά τις βραδινές ώρες της βάρδιας.
"Βγαίνουμε για δουλειά και δεν ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσουμε το βράδυ στην οικογένεια μας", λένε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου