ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Επίθεση αγνώστων σε γραφεία εταιρείας διαχείρισης δανείων και ληξιπρόθεσμων οφειλών



Επίθεση αγνώστων ατόμων στα γραφεία εταιρείας διαχείρισης δανείων και ληξιπρόθεσμων οφειλών σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 μμ στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έξι άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας και προκάλεσαν ζημιές ενώ, αμέσως μετά, έφυγαν τρέχοντας.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



Ώρα  22.45
Η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία εταιρείας διαχείρισης δανείων και ληξιπρόθεσμων οφειλών που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η επίθεση έγινε  «σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό» .
«Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντι του», καταλήγει η ανάρτηση, ενώ αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και βίντεο από την «παρέμβαση»
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου