ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: "Ποιότητα ζωής"... λέμε τώρα


Άλλο ένα Περίπτερο στο κέντρο της Ναυπάκτου... Έκλεισε! Για ποιο λόγο; Ποιος ξέρει;

Ίσως να είναι το αποτέλεσμα της αποκεντρωμένης μεταφοράς του ΚΤΕΛ...  Ίσως να είναι και  κάτι άλλο!

Η Επιτροπή "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ" του Δήμου Ναυπακτίας ίσως να  ξέρει, αλλά....

Και επειδή τα περίπτερα δεν τα λειτουργούν οι πραγματικά δικαιούχοι, αλλά ... ενοικιαστές ίσως οι τελευταίοι του συγκεκριμένου να θεώρησαν ότι δεν τους συμφέρει να το δουλεύουν με την έννοια ότι το ενοίκιο που κατέβαλαν ήταν πολύ υψηλό! (Αδιάφορο)

Το θέμα είναι να δούμε ως πότε "Το Περίπτερο θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟΝ" και θα είναι ένα αντι-τουριστικό και ρυπαρό κατασκεύασμα στη καρδιά της πόλης!

Βέβαια, η Επιτροπή "Ποιότητα Ζωής" του Δήμου έχει πάρει μία "καθόλα νόμιμη και λογική" ΑΠΟΦΑΣΗ για τα Περίπτερα που ..."κλείνουν": "ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ" αλλά να δίνεται Άδεια λειτουργίας περιπτέρου - ψιλικατζίδικου σε πλησίον ισόγειο οικοδομής! Όμως.....

"Η Επιτροπή πήρε την Απόφαση...  Η ίδια την καταστρατηγεί"...  Έχουμε παράδειγμα και όποιος αμφισβητεί τα γραφόμενά μας εδώ είμαστε, όπου ο δικαιούχος "απεβίωσε" και, άγνωστο πως, στο ίδιο κιόσκι στεγάζεται άλλος ιδιοκτήτης "εκ μεταφοράς"!

Βλέπεται και τα Περίπτερα χωρίζονται σε: "Προνομιούχα και Μη"!

Και λέμε, τώρα:  Με το εν θέματι Περίπτερο "Τι μέλλει γενέσθαι;" !  Θα ξαναλειτουργήσει "υπό νέα Διεύθυνση;"... Θα παραμείνει εκεί και θα ρυπαίνει το πολυσύχναστο κέντρο αφού πλέον έγινε στέκι Ρομά που ... καραδοκούν για κάθε λογής... πράξεις; Ή θα απομακρυνθεί;

Επειδή η Επιτροπή "Ποιότητα Ζωής" δεν μας εγγυάται κάτι ανάλογο με τον "τίτλο" της και τον σκοπό της, θα ήταν "ευχής έργο" τα Μέλη της να "προσγειωθούν"  και να σκύψουν στα προβλήματα της Ναυπάκτου και εν γένει της Ναυπακτίας και να αφήσουν τις "κορώνες", τις "κοκορομαχίες" και τα"πισομαχαιρώματα" μεταξύ των προς "άγρα ψήφων"!

Εμείς, εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούμε την κατάσταση και την παρουσιάζουμε, χωρίς ωστόσο να διαπιστώνουμε κάποια καλυτέρευση στην "ποιότητα ζωής" των κατοίκων από τις ενέργειες της Επιτροπής "Ποιότητα Ζωής του Δήμου Ναυπακτίας! Και για το πιστό της αναφοράς μας σας παραθέτουμε την έντυπη φωνή μας




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου