ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Θανασάκης στις... Βρυξέλλες


Λέτε να είναι... σημαδιακό;...

Λέτε να οδεύει ο π. Δήμαρχος Ναυπάκτου και νυν επικεφαλής δημοτικής παράταξης στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπακτίας, προς τα ... έδρανα του Κοινοβουλίου;

Μακάρι....

Μακάρι να μετατραπεί σε πραγματικότητα (αν φυσικά το θελήσει και ο ίδιος) η υπόθεση που κάνουμε και να δούμε τον αγαπητό Θανάση στην Ε.Ε. να υπερασπίζεται τα Ελληνικά συμφέροντα....

Πάντως η αρχή έγινε με την παρουσία του στην Ευρώπη όπως αναφέρει η παρακάτω Είδηση:
"Στις Βρυξέλλες  βρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη Γενική Συνέλευση και την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU).

Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αλλαγή Γεν. Γραμματέα της Ένωσης από τη νέα χρονιά, το θέμα των μη συνταγογραφούμενων  φαρμάκων και οι επιπτώσεις στις χώρες όπου έχει γίνει η απελευθέρωσή τους καθώς και ζητήματα που βάζουν τα μέλη κράτη  προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση τους στα πλαίσια των παρεμβάσεων της Ένωσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Ελληνική πλευρά έθεσε το θέμα της απελευθέρωσης της τιμής των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων στη χώρα μας αποτέλεσμα της οποίας είναι η αύξηση των τιμών τους, η επιβάρυνση των Ελλήνων πολιτών, η μείωση του περιθωρίου κέρδους των φαρμακοποιών με μοναδικό κερδισμένο τη βιομηχανία η οποία ορίζει και τη χονδρική τιμή των φαρμάκων."
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου