ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σεβασμός στα ΑΜΕΑ αλλά να είναι και αυτοί... νοματαγείς


Ώρα 10.00 και ο Υπάλληλος του Δήμου Ναυπακτίας (ΑΜΕΑ) αφού έκανε τις βόλτες του στη Κεντρική Πλατεία (Φαρμάκη) με το αναπηρικό του και χωρίς ...."κράνος" εξήλθε και αναχώρησε "κόντρα στο ρεύμα των αυτοκινήτων"!


Σεβόμαστε την αναπηρική κατάσταση όλων των ΑΜΕΑ και έχουμε προβάλλει πολλάκις τα προβλήματά τους και αγωνιζόμαστε μαζί τους για την όσο το δυνατόν περισσότερο καλυτέρευση της ζωής τους! Αυτό το έχουμε αποδείξει....

Με την θέση μας αυτή ως αφετηρία, απαιτούμε κι εμείς όμως να σέβονται και οι ίδιοι το κοινωνικό σύνολο που τους αγκαλιάζει και τους συμπαραστέκεται γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν ΑΜΕΑ (ευτυχώς ελάχιστοι) που με το πρόσχημα της παθήσεώς τους, θεωρούν τον εαυτό τους "υπεράνω Νόμων, κανονισμών και ανταπόδοσης σεβασμού στους συνανθρώπους τους"!

Για παράδειγμα ο εικονιζόμενος έκανε "βόλτες" πάνω στην Πλατεία όπου κυκλοφορούν αμέριμνα παιδιά και ηλικιωμένοι....
Δεν φορά κράνος όπως επιβάλλεται από τον ΚΟΚ...
Και εισήλθε "αντίστροφα" σε οδό μεγάλης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτόν του και να γίνει υπαίτιος ατυχήματος σε βάρος άλλων!

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που έχουμε καταγράψει και μπορείτε να διαβάσετε στο:

 https://neo-astronafpaktos.blogspot.gr/2017/08/blog-post_20.html

με τίτλο: Οι οδηγοί ΑμΕΑ είναι υπεράνω του... ΚΟΚ;

Τέλος πάντων ποιοί είναι αρμόδιοι να συνετίσουν τον συγκεκριμένο Κύριο; Ο Δήμος που τον χρησιμοποιεί με πολλά ερωτηματικά στην νευραλγική θέση ως.... "Επόπτη Λαικών Αγορών" ή το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου που έχει οριστεί να διευθύνει με ασφάλεια την κυκλοφορία των οχημάτων και να ελέγχει τους παραβάτες του ΚΟΚ;

Εκτός και αν πράγματι "Οι οδηγοί ΑμΕΑ είναι υπεράνω του... ΚΟΚ" και μερικοί συμπεριφέρονται όπως αυτοί...θέλουν με τη "σύμφωνη γνώμη" της Τροχαίας που σε περίπτωση δικαίας ή αδίκου καταγγελίας ΑΜΕΑ ο "αντίδικος" θα την...  πληρώσει!



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Όποιος έκανε την ανάρτηση έχει δίκιο,έκανα λάθος και ζητώ δημόσια συγνώμη.Γιατί όμως δεν αναφέρεται και στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ πρωτίστως στην κίνηση και τα εμπόδια!!!
    Παρακαλώ αυτόν που έκανε την ανάρτηση,και σωστά έκανε να με πάρει τηλέφωνο στο 6974420940 προκειμένου να συζητήσουμε για θέματα ΑΜΕΑ. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή