ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χρήματα σπαταλάτε... Καθαρίστε και γύρω από το Λιμάνι...


Αναγνώστης μας έστειλε αυτή τη φωτό με τη σημείωση :

"Είναι απόγευμα στο λιμάνι, στα σκαλοπάτια προς την Πλατεία και το "σκουπίδι" πάει... σύννεφο! Ο Δήμος δε θα μπορούσε να βάλει μία- δύο Καθαρίστριες να διατηρούν το χώρο καθαρό;..  Μην ξεχνάνε ότι το λιμάνι είναι "ο καθρέπτης της Ναυπάκτου"... Ο Επισκέπτης ποια εικόνα θα αποκομίσει;... Και μην μου πουν ότι είναι Σαββατοκύριακο και δε δουλεύουν οι οδοκαθαριστές....  Τόσα χρήματα σπαταλάνε για διάφορα "ξεχερσώματα" ας πληρώσουν και για την Εικόνα της Ναυπάκτου...."

Και ο Αναγνώστης μας, συνεχίζει:

"Δε λέω να εγκαταλείψουν το Αντίρριο και τις "ψηφοθηρικές"  εξυπηρετήσεις αλλά υπάρχει και η Ναύπακτος.... Κάποτε λέγανε για κάτι "υπόγειους κάδους απορριμμάτων" !  Γιατί δεν τους φτιάχνουν; Τουλάχιστον σε δύο καίρια σημεία : Στο Λιμάνι και στην Αγία Παρασκευή!
Και κάτι τελευταίο: Νεράκι η Ναύπακτος Δόξα το Θεό, έχει μπόλικο! Χάθηκε η Υπηρεσία καθαριότητας να τους πλύνει λίγο.... Κανένας δεν το σκέφτηκε ολόκληρο καλοκαίρι;... Βρωμάνε από 5ομ μακριά... Θα αρρωστήσουμεεεεε...."

Τα καταγράψαμε όπως ακριβώς μας  τα διαμήνυσε ο Αναγνώστης μας....

Πιστεύουμε να μην θέλει απάντηση από εμάς αλλά...

Απ'  ευθείας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου....

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου