ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνελήφθησαν τυχαία φυγόποινοι ληστές


Εντοπίστηκαν σε συμπτωματικό έλεγχο των αστυνομικών

Καιρό τώρα είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε ληστεία στην Πάτρα ένας νεαρός Έλληνας, αλλά δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο και είχε κηρυχθεί φυγόποινος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών τον εντόπισαν τυχαία στην πόλη.

Όταν τον σταμάτησαν για να του κάνουν έναν τυπικό έλεγχο, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για ληστεία κατά συναυτουργία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι ετών. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

*** Πάλι στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μετά από συμπτωματικό έλεγχο και έναν 30χρονο Έλληνα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου για απόπειρα κλοπής με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και θα πρέπει να εξαγοράσει την ποινή ή να την εκτίσει.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου