ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

18χρονη Καλλονή πούλησε την... παρθενιά της

father3708

«Δεν ήθελα μετά την πρώτη μου βραδιά να προκύψει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος λογικά θα με παρατούσε και θα με πλήγωνε. Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσω να σπουδάσω στην Αγγλία», τόνισε η 18χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Θα πάμε για δείπνο σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας, και ύστερα θα κάνουμε σεξ. Ανυπομονώ γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της εργάζεται ως αστυνομικός και ο μισθός του δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ ενώ η μητέρα της εργάζεται σε φαρμακείο με μισθό 400 ευρώ.



Όσο για τον επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, θα πληρώσει το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ για μία μόνο νύχτα με το νεαρό κορίτσι από τη Ρουμανία.

Πάντως το παράδειγμά της ακολούθησαν άλλες 300 κοπέλες από την ημέρα που η Αλεξάντρα έκανε γνωστές τις προθέσεις της. Τον αριθμό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο συνοδών, το οποίο μάλιστα έχει αναλάβει να βρει άνδρα για όλα τα κορίτσια.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου