ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτές είναι οι τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο!


Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει, προσθέτοντας το δικό του επιστημονικό λιθαράκι.

Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.

Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Η ΛΙΣΤΑ:

Ρόδι
Πράσινο τσάι
Κουρκουμάς
Καφές
Ντομάτες
Αυγό και ψωμί ολικής
Μπρόκολο και λάχανο
Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
Κόκκινο κρασί με μέτρο


Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου