ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είμαστε παιδιά της Ελληνικής Γαίας και του Έλληνος Ουρανού



Επιστολή του Δημήτρη Κομνηνού.

Πάνε χρόνια που έφυγε ο Παύλος Σιδηρόπουλος αλλά πόσο επίκαιρα μερικά από τα τραγούδια που μας άφησε. Σε ένα από αυτά λοιπόν τραγουδάει σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου: 
Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί, λογάδες και γραμματικοί για να σε πείσουν.  
Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα. 

Τα παιδιά σε έναν λαό, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του. Γιατί είναι αυτά που θα ανδρωθούν ως νεολαία, η οποία θα επιλέξει τον δρόμο που θα δείξει στην επόμενη γενιά. 
Με τα ερεθίσματά της, με την ορμή της, με την κουλτούρα της και με τα διδάγματά της καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του πολιτισμού, τον οποίο θα κληροδοτήσει στα παιδιά της. 
Έτσι μοιραία είμαστε αναγκασμένοι να την υπερασπιστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι γιατί σε αυτήν πλέον ελπίζουμε να νίψει τα δικά μας ανομήματα. Αφορμή για την μικρή αυτή εισαγωγή πήρα από το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντού Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη το οποίο και σας παραθέτω αυτούσιο:
"Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη, εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού και εκείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν. Τα Χριστούγεννα είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού. Νίκη γιατί μπόλιασαν τον κόσμο με το Ευαγγέλιο της Αγάπης και ήττα γιατί το Ευαγγέλιο της Αγάπης νοθεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι περισσότεροι Χριστιανοί να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα καινά, χωρίς να τρωθούν οι μηχανισμοί που σπέρνουν την ανισότητα και τον θάνατο, δηλαδή χωρίς να χάσουν τη βολή τους. Η ιδεολογικοποίηση του Ευαγγελίου και η προσαρμογή ή και παραποίηση των λόγων του Χριστού κατά τη βόλεψή μας οδηγεί στην αδικία των συνανθρώπων μας. Ο ρατσισμός, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών που τα υποστηρίζουν. Στην Χριστιανική ιστορία το υπόλειμμα ήταν αυτό που κρατούσε την φλόγα του Χριστιανισμού ζωντανή. Υπόλειμμα ανθρώπων που σκέφτονταν ορθόδοξα και εξέφραζαν αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά που τους κληροδοτήθηκε Άνωθεν. Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτά τα Χριστούγεννα να αποτελέσουν την αρχή που το φως της δικαιοσύνης του Χριστού θα λάμψει στις ψυχές των ανθρώπων και θα γίνει το παράδειγμα, ώστε όλοι μαζί δίνοντας το χέρι στον πλησίον όπου γης να βοηθηθούμε πραγματικά. Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, ειρήνη και προκοπή σε μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς".
Ε, λοιπόν ΟΧΙ κ. Διευθυντά! Όσο κι αν θέλετε δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να ποτίσετε με το ανιστόρητο και ανήθικο δηλητήριο της παράνοιας σας, τις ψυχές των παιδιών μας.

Ξεκινάτε με μια φράση που την ορίζετε (το λιγότερο...αφελώς και το περισσότερο υποβολιμαίως) ως αξίωμα, με σκοπό να υποβάλετε τους δέκτες του μηνύματός σας στις δικές σας εβραιοχριστιανικές δοξασίες και με το κύρος που σας προσδίδει η σφραγίδα και η θέση του Διευθυντού - Δασκάλου χρησιμοποιείτε φτηνή προπαγάνδα κρυμμένη μέσα σε λογικά άλματα και προσπαθείτε να περάσετε στην παιδική ψυχή των μαθητών το νεοταξικό σας τραγουδάκι για τους ”φουκαράδες πρόσφυγες” οι οποίοι σε έναν αρρωστημένα ατυχή παραλληλισμό συγκρίνονται με το πρόσωπο του Ιησού. 
Του Ιησού που περιπλανιόταν για να διδάξει τον λόγο του! 

Ένα πρόσωπο Ιερό για όσους ακουμπούν την ψυχή τους στην ελληνορθόδοξη πίστη που εσείς το προσβάλλετε βάναυσα. Μέσα από αυτήν την ανιστόρητη σύγκριση επιχειρείτε να ντύσετε όλους αυτούς που έρχονται ετσιθελικά στην χώρα μας, με έναν μανδύα ιερότητος, προκειμένου να δηλητηριάσετε το μυαλό των παιδιών, ούτως ώστε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα αύριο τον φυλετικό, πολιτιστικό αλλά και βιολογικό τους θάνατο προς όφελος της πλανητικής ελίτ που απαιτεί την αλλοτρίωση της Ελλάδος και της Ευρώπης γενικότερα, μέσω της σταδιακής αντικατάστασης των πληθυσμών των ευρωπαϊκών χωρών με αφροασιατικές μάζες. 

Αλήθεια αφού είστε και θεολόγος και ο ψαλμός για τον μετανοήσαντα Δαυίδ έλεγε ”Ιδού γαρ αλήθειαν ηγάπησας τα άδηλα και τα κρύφια της σοφίας σου εδήλωσάς μοι”.... γιατί δεν αποκαλύπτετε στα παιδιά ποιός είναι πάνω σε αυτόν τον κόσμο, ο προαιώνιος και μοναδικός εκφραστής της εξουσιαστικότητας και της κυριαρχικότητας αλλά και ο μοναδικός νομεύς του συσσωρευμένου πλούτου τα οποία εσείς τόσο έντονα κατακρίνετε; 

Μήπως εάν το κάνατε θα είχατε χαρακτηριστεί ρατσιστής και αντισημίτης; 

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από το μήνυμά σας η καταδίκη του “ρατσισμού” και του “εθνοφυλετισμού” καθώς σύμφωνα με τα υπονοούμενα στο μήνυμά σας, ρατσιστής είναι όποιος υπερασπίζεται την πατρώα γη, τις αρετές και τα ιδανικά της φυλής μας και εθνοφυλετιστής όποιος δεν θέλει τα παιδιά του να απωλέσουν την εθνική και πολιτιστική τους ταυτότητα στοιχεία τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν και με τις παραδόσεις με τις οποίες γαλουχήθηκαν. 

Η υποκειμενικότητα και όχι η αντικειμενικότητα είναι εκείνη που συντροφεύει κάθε ερευνητή της όποιας αλήθειας. Γιατί η αλήθεια δεν είναι αποκλειστική, δε νέμεται και δεν κατέχεται αποκλειστικά από κάποιον που καταθέτει την προσωπική του άποψη ως αληθή. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η γέννηση του Χριστού αποτελεί το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο μας με τις προεκτάσεις που αποδίδετε στο μήνυμα σας; Γιατί το πιο συγκλονιστικό γεγονός που χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη να μην είναι η γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ή του Μαχάτμα Γκάντι ή του Νίκου Γκάλη για μερικούς; 
Βλέπετε; 

Ανάλογα με τον πολιτισμό, την παιδεία, τις παραδόσεις και τα ερεθίσματα που έχει δεχτεί ο κάθε άνθρωπος πάνω σε αυτή τη γη μπορεί να χωρίζει την ιστορία με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δημιουργώντας την δική του αλήθεια όπως κι εσείς δημιουργήσατε την δική σας (αν φυσικά είναι όντως δική σας η δια του εν λόγω μηνύματος εκφρασθείσα αλήθεια).

 ΟΧΙ λοιπόν κ. Διευθυντά!

Το σημαντικότερο μήνυμα προς τους μαθητές, θα ήταν να δώσετε στην παιδική ψυχή τους να αντιληφθεί το μεγαλείο της ελληνικότητάς τους, να τους διδάξετε να κάνουν παρέα με την σοφία που άφησαν πίσω τους όλοι οι μεγάλοι και σπουδαίοι μας δάσκαλοι. Τα πνευματικά έργα δηλαδή του Ομήρου, του Ησιόδου, του Πλωτίνου, του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα αλλά και του Καζαντζάκη, του Παλαμά, του Παπαδιαμάντη του Καβάφη, του Δραγούμη και τόσων άλλων.

Το συγκλονιστικότερο μήνυμα θα ήταν να τους εμφυσήσετε την αγάπη προς την γη των πατέρων τους. Να υμνήσετε τον τίμιο ιδρώτα του γεωργού που στάζοντας τον πάνω στο προαιώνιο χώμα, ποτίζει έτσι τον αγρό του και βλέπει τα βλαστάρια των σπόρων του να ανθίζουν, στον ίδιο ακριβώς χωράφι που πότιζε πριν από χιλιάδες χρόνια ο ιδρώτας του Κυναιγείρου και του αδελφού του Αισχύλου, ή του κτηνοτρόφου που περιφέρεται στους κάμπους και τα βουνά με τα ζώα του για το γλυκό ψωμί των παιδιών του, πατώντας τα ίδια χώματα που πάτησε ο Σωκράτης και ο Ευριπίδης, ή του ηλιοκαμμένου εργάτη που στιβάζει τα τούβλα που θα στεγάσουν τα όνειρα της γενιάς του δίπλα στα ανάκτορα που κοίμιζαν τον Μίνωα ή τον Φίλιππο Β΄. 

Δεν είμαστε παιδιά κανενός πρόσφυγα θεού κ. Διευθυντά. 
Η πίστη μας είναι Χριστιανική από επιλογή.

Την ΓΗ μας όμως δεν την επιλέγουμε. Την θεωρούμε ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑ μας. Από την λέξη "πατήρ" άλλωστε προέρχεται και η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ. Είμαστε λοιπόν παιδιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ και του ΈΛΛΗΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ και τους γονείς μας οφείλουμε να τους υπερασπιστούμε με το σώμα και το αίμα μας από κάθε σχέδιο αλλοτρίωσης από κάθε είδους "πρόσφυγες"¨που έρχονται με σκοπό να μείνουν και να προσβάλουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας.

Θυμηθείτε λίγο το μήνυμα του Ισοκράτους: 
“Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων”.  
[Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπους που τους δέχθηκαν...] 

Πόσο δε μάλλον, όταν πλέον αποδεδειγμένα, από όσους πέρασαν τα σύνορά μας, το 15% είναι αληθινοί πρόσφυγες και όλοι οι υπόλοιποι είναι μετανάστες από κάθε μέρος της γης. 

ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ, κ. "Διευθυντά"...
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου