ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγιασμός στη νέα πτέρυγα των εγκαταστάσεων της «Πλαστικά Κ.Κοτρώνης ΑΒΕΕ» (Φωτο)



Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ.κ. Θεοκτίστου, του εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου, του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος κ.Ευάγγελου Κατσαγούνου, των Δημάρχων Δωρίδος κ.Γιώργου Καπεντζώνη και Ναυπακτίας κ.Παναγιώτη Λουκόπουλου, των εργαζομένων της Εταιρείας και των οικογενειών τους, καθώς και όσων συνέβαλαν στην κατασκευή, τελέστηκε το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016, στα Μαλάματα Ευπαλίου, ο αγιασμός της νέας πτέρυγας των εγκαταστάσεων της «Πλαστικά Κ.Κοτρώνης ΑΒΕΕ».

Μετά το πέρας της τελετής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Πλαστικά Κ.Κοτρώνης ΑΒΕΕ» κ.Γιώργος Κοτρώνης στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στον ιδρυτή κ.Κωνσταντίνο Κοτρώνη και την απόφασή του, λίγο πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, για τη δημιουργία της νέας πτέρυγας, καθώς και στη διαδρομή του, που πάντα, ακόμη και υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, επεδίωκε την ανοδική πορεία της Εταιρείας του.

Μίλησε επίσης, για τα αποτελέσματα της τολμηρής αυτής διαδρομής που οδήγησαν στον αυξανόμενο κύκλο εργασιών της «Πλαστικά Κ.Κοτρώνης ΑΒΕΕ», στην κερδοφορία της, στην εμπιστοσύνη της αγοράς, αλλά και στην προσθήκη 50 επιπλέον εργαζομένων στο δυναμικό της σε περίοδο κρίσης. Επιπροσθέτως, σχολίασε την αυξημένη συναίσθηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διακατέχει την Εταιρεία στηρίζοντας κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και σημαντικές πολιτιστικές δράσεις.

Σημειώνεται πως, η νέα πτέρυγα, εκτάσεως 5.500 τ.μ., που προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της για να στεγάσει το νέο μηχανουργείο και τους αποθηκευτικούς χώρους, ενισχύει την Εταιρεία και τη βοηθά να κατακτά νέες αγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα, ενισχύει την εικόνα και το μέγεθος του συνόλου των βιομηχανικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή στηρίζοντας ουσιαστικά την τοπική οικονομία.

Καταγράφοντας μία διαρκώς θετική πορεία, η «Πλαστικά Κ.Κοτρώνης ΑΒΕΕ» διακρίνεται για την υπευθυνότητα και την προσήλωσή της στην έμπρακτη εφαρμογή της φιλοσοφίας που στηρίζεται στον αναπτυξιακό προσανατολισμό μιας υγιούς Εταιρείας. Επενδύοντας διαρκώς σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επιλέγοντας τους κατάλληλους ανθρώπους για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της αναδιάρθρωσης των παραγωγικών διαδικασιών, έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις διαρκείς απαιτήσεις του τομέα της βιομηχανίας συσκευασίας τροφίμων, γεγονός που αποτυπώνεται στους ανοδικούς δείκτες της.











Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου