ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : «ΑλλάΖΟΥΜΕ και κόντρα στον καιρό»



Παραλία Γριμπόβου


«ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», και δε μας σταματά ούτε η βροχή. Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο της καμπάνιας που από το καλοκαίρι έθεσε ως στόχο να επικοινωνήσει τη σημασία της ορθολογικής μετακίνησης μέσα στην πόλη, αλλά και της αξιοποίησης των κοινόχρηστων χώρων, προς το συμφέρον όλων, διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 αγώνα δρόμου για παιδιά στην παραλία του Γριμπόβου. Πρόκειται για τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την προηγούμενη Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Πρωταγωνιστές της ημέρας αναμένεται να είναι το μέλλον της πόλης καθώς συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές των δημοτικών σχολείων, οι οποίοι θα έχουν την πολύτιμη υποστήριξη των ανθρώπων του συλλόγου «Lepanto runners». Οι αγώνες θα χωριστούν σε κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Οι τρεις κατηγορίες θα είναι οι εξής:

·         Μαθητές 1ης και 2ας Δημοτικού

·         Μαθητές 3ης και 4ης Δημοτικού

·         Μαθητές 5ης και 6ης  Δημοτικού

Σημείο εκκίνησης των συμμετεχόντων θα είναι η παραλία του Γριμπόβου στο ύψος του ΞΕΝΙΑ, στις 11:15 πμ, ενώ ως τερματισμού έχει οριστεί  το Άλσος της ίδιας παραλίας. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σημείο εκκίνησης για να δηλώσουν συμμετοχή στις 10:15, ενώ με τον τερματισμό τους αναμένεται να λάβουν μέρος και σε κλήρωση με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, με τη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, στέλνει ένα ακόμα μήνυμα για τη σπουδαιότητα της αξιοποίησης όλου του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής, προτρέποντάς το να συμμετάσχει σε δράσεις που έχουν ως βασικό στόχο της εμπέδωση του συνθήματος της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει». 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου