ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βάλανε στο "χορό" και την... Σπμούκη


Χθές βράδυ πραγματοποιήθηκε σε Κέντρο της Ναυπάκτου η κοπή της Πίτας από την Τοπική Αστυνομία  που συνοδεύτηκε από "φαγοπότι", γλέντι  και ... χορό!

Όλα κυλούσαν όμορφα... Η μόνη που καθυστέρησε να παραστεί (λόγω εργασίας Παιδίατρος) ήταν η ερίτιμος σύζυγος του Δημάρχου Κυρία Γεωργία Λουκοπούλου...

Στο Κέντρο είχε αρχίσει ήδη ο χορός και η κεφάτη πάντα Κυρία Γεωργία, πήγε κατευθείαν στη Πίστα...  Πήρε την δ.σ. και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ ... της έδωσε μαντήλι και την έβαλε ΠΡΩΤΗ στο χορό αφήνοντας τρίτον τον έχοντα τον πρώτο λόγο εκείνη τη στιγμή δ.σ. Π. Κονίδα!


Φαίνεται πως η κίνηση αυτή της Κυρίας Γεωργίας ΑΡΕΣΕ και στην Κυρία ΣΜΠΟΥΚΗ γιατί και πρόθυμα πήρε τη θέση του κ. Κονίδα και εντυπωσίασε με τον... χορό της!

Παρατηρητικός πάντως "ομοτράπεζος" πέταξε την... "κουβεντούλα" του:

"Ωχ...  Μπήκε ρυθμιστής η Γεωργία;... Πάει και Σμπούκη...  Μπήκε και αυτή στο χορό"!

Λέτε να εννοούσε κάτι... άλλο;...   Μπά... Αλλά και πάλι;... 

Απ' ότι ξέρω, όμως, η Κυρία Γεωργία είναι Κυρία Γεωργία είναι Κυρία με το Κάπα Κεφαλαίο και δεν "ανακατεύετε" στα ενδότερα της "ταραγμένης" Δημοτικής Παράταξης της οποίας Ηγείται ο σύζυγός της! Θα το έκανε τώρα;




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου