ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: "Μισές δουλειές , για τους μισούς... δημότες"


Ξαφνιάστηκαν οι Ναυπάκτιοι οδηγοί που πήγαν πρωί πρωί προς το κέντρο της πόλης και ειδικά στο Ανατολικό τμήμα της όπου έγινε η περιβόητη ... "Ανάπλαση"!

Στις εσοχές των πεζοδρομίων όπου ο χώρος προορίζεται για "περιορισμένη στάθμευση οχημάτων" τοποθετήθηκαν σχετικές Ενημερωτικές Πινακίδες και αλλοίμονο  σε όποιον οδηγό δεν είδε την ενέργεια αυτή στον... ύπνο του!

Καμία Ανακοίνωση.... Καμία ειδοποίηση....  Αλλά τώρα οι πολίτες ξέρουν: Πρέπει να κοιτάζουν γύρω του και επάνω, όπου και αν πάνε, για να ξέρουν τουλάχιστον τι τους... περιμένει!

Η καταγγελία που μας έγινε είναι συγκεκριμένη: "Δεν κατηγορώ το Δήμο για την τοποθέτηση των Πινακίδων....  Έπρεπε να γίνει αυτό, γιατί μέχρι τώρα, οι συγκεκριμένοι χώροι, είχαν γίνει μόνιμο Πάρκινγκ των καταστηματαρχών και των πέριξ κατοίκων... Για το μόνο που έχω την ένστασή μου είναι που δεν έβγαλε μια Ανακοίνωση να ενημερώνει.... Βλέπετε έχω μια κακιά συνήθεια...  Δε μυρίζω τα... νύχια μου για τις ενέργειες του Δήμου....  Το καλό στην προκειμένη είναι ότι στους περισσότερους οδηγούς "έδειχναν τις πινακίδες" οι Καταστηματάρχες που κόβονται για τη... θέση!  Κάτι ήταν και αυτό... Αλλά και πάλι...  Οι πινακίδες γράφουν "Διάρκεια Στάσης 30΄"..  Απορώ να δώ ποιος και πως θα ελέγξει αν το σταθμευμένο όχημα παραμείνει εκεί μόνο ένα... μισάωρο!.. Είμαι περίεργος να το δω...  Εκτός και αν βάλανε τις Πινακίδες για τον φόβο των.. Ιουδαίων!...  Δηλαδή των Δημοτών και οι Καταστηματάρχες έχουν μόνιμο δικό τους... Parking"!

Αγαπητέ φίλε,
Δεν έχεις μάθει ακόμα ότι ο Δήμος κάνει..."μισές δουλειές"; Εσένα και μένα θα μας κυνηγήσουν τα.... Όργανα!  Γι αυτό ζήτησε να ενισχυθούν με προσωπικό οι Διωκτικές  Υπηρεσίες της πόλης!...  


 
Αυτούς που καταλαμβάνουν θέση Πάρκινγκ με καρέκλες, καφάσια, γλάστρες και τελευταία με .. ρολά  χαλιών, ποιος τους "ενόχλησε";....

Με λίγα λόγια...  Όλα μισά γίνονται σ'  αυτό το τόπο! Γιατί να αλλάξουν τώρα;

Γιατί να μη βάλουν τις πινακίδες ... απροειδοποίητα; 

Και να πεις ότι πληρώνει ο Δήμος τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ (πλην ημετέρων εξαιρέσεων), θα έλεγα ότι είναι "κόστος" να βγάλουν μια Ανακοίνωση....   Αμ δε;

Και να λέμε πάλι καλά που τα περισσότερα Όργανα είναι από την περιοχή (εντοπιότητα) και, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και αυτά έχουν τους φίλους, τους χωριανούς, τους συγγενείς κ.ο.κ. και τι βγάζουμε "καθαρή"!

Αυτοί που έχουν πρόβλημα είναι όσοι έχουν Πινακίδες στα αυτοκίνητά τους  πέραν της Αιτωλοακαρνανίας.... 

Αν θέλετε να σωθείτε..   Να κοιτάζετε γύρω σας μήπως εκεί που παρκάρετε "μπήξανε" καμιά Απαγορευτική.....  Ή...  Αλλάξτε γρήγορα Πινακίδες στα αυτοκίνητά σας....  

Και ο Σώζων εαυτόν..  Σωθήτω !....
   


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου