ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ρυθμίσεις οφειλών δικαιούχων εργατικών κατοικιών τ. ΟΕΚ

ΟΑΕΔ
ΚΠΑ2 ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


Τέθηκε από τις 02-10-2017 σε λειτουργία στο portal του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει την εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης 13097/661/13.4.17 για την διευκόλυνση της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των οικιστικών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ.Ο.Ε.Κ.)

Οι ενδιαφερόμενοι οικιστές καλούνται  να υποβάλλουν ηλεκτρονικά -μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, αίτηση υπαγωγής στις ευνοικές ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών τους.

Οι δικαιούχοι στους οποίους έχουν χορηγηθεί οριστικοί τίτλοι παραχώρησης κατοικίας (οικισμοί Ναύπακτος Ι, Ναύπακτος ΙΙΙ), δικαιούνται να υπαχθούν στις ρυθμίσεις μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2017.

Οι δικαιούχοι με προσωρινά παραχωρητήρια χρήσης, (Ναύπακτος ΙΙ) έχουν την δυνατότητα υπαγωγής μέχρι την έκδοση του οριστικού παραχωρητηρίου της κατοικίας τους (θα ειδοποιηθούν σχετικά από την αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

α) Στην κεντρική σελίδα του portal του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr και στο πεδίο "Κοινωνική Πολιτική" επιλέγοντας "Ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. ΟΕΚ"

β) στον τηλεφωνικό αριθμό 11320 (ΟΑΕΔ call center) και

γ) στο ΚΠΑ 2 Ναύπακτος ΙΙ (τηλ. 26340 28797, 28779).

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου