ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης έχασε τις αισθήσεις του

Βρετανία: Οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης έχασε τις αισθήσεις του


Ένας πελάτης που έπεσε αναίσθητος στον οίκο ανοχής Bunnie's Ranch, στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας, έγινε η αιτία να αποκαλυφθούν οι πραγματικές δραστηριότητες της «επιχείρησης», που διατηρεί ιστοσελίδα ως επιχείρηση για συνοδούς και ινστιτούτο μασάζ.

Πρόσφατα, η 70χρονη Κρίστι Νόρμαν, που δήλωσε στην αστυνομία καθαρίστρια του οικήματος, αναγκάστηκε να καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες, όταν βρήκε έναν πελάτη αναίσθητο στο πάτωμα.

Όμως, μαζί με το ασθενοφόρο έφθασε και η αστυνομία, που μετά από έρευνα βρήκε πεταμένα εσώρουχα, sex toys και έναν ιμάντα να κρέμεται στην οροφή ενός από τα δωμάτια του οίκου ανοχής.
image (c) protothema.gr


Η διευθύντρια και μερικά από τα «κορίτσια» κατάφεραν να διαφύγουν πριν φθάσει η αστυνομία. Παρόλο, που η 70χρονη γυναίκα δήλωσε καθαρίστρια και υπεύθυνη να επιλύει τις διαφωνίες μεταξύ πελατών και «κοριτσιών», η αστυνομία διαπίστωσε πως είχε στην κατοχή της οικονομικά στοιχεία της «επιχείρησης».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο οίκος ανοχής χρέωνε 150 ευρώ την ώρα τον κάθε πελάτη. Η Νόρμαν οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου επέμενε ότι είναι η καθαρίστρια και τίποτα περισσότερο ενώ ο άτυχος πελάτης, όπως έγινε γνωστό, απεβίωσε.

Η 70χρονη δήλωσε κατά την διάρκεια της δίκης ότι ο άτυχος άντρας, του οποίου η ηλικία δεν έχει γίνει γνωστή, επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής σε ώρα που δεν λειτουργούσε. Αν και εκείνη του υπέδειξε να φύγει, αυτός παρέμεινε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όταν η ίδια απομακρύνθηκε στην κουζίνα άκουσε έναν γδούπο και βρήκε τον άντρα αναίσθητο στο πάτωμα.

Η γυναίκα δικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 450 ευρώ, καθώς το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι είναι η καθαρίστρια του οίκου ανοχής.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου