ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ: "Με γνώμονα το εφικτό, το λογικό, το νόμιμο"




Μετά το πέρας της δεύτερης συνάντησης με τη διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Π. Παπανικόλας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


Η πίστη μας στον καλόπιστο διάλογο είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια. Για τον λόγο αυτό προσήλθαμε δύο φορές σε συναντήσεις με τη διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας, με γνώμονα το εφικτό, το λογικό και το νόμιμο.

Θα ήθελα να είναι ωστόσο ξεκάθαρο πως «διάλογος» δεν σημαίνει διαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης (Ν.2395/1996) της Γέφυρας. Τέτοιες πρωτοβουλίες ανήκουν μόνο στην πλευρά του Δημοσίου.

Από την πλευρά μας, η επεξεργασία των προτάσεων  έκρινε εφικτά, λογικά και νόμιμα τα παρακάτω:

1.       Μείωση της τιμής της κάρτας διελεύσεων μοτοσικλετών από 16€ σε 12€ πράγμα που επιτρέπει τη διέλευση με 1,20€ αντί 1,60€ που ήταν μέχρι τώρα.

2.       Μέχρι να μελετήσει το Δημόσιο το θέμα της νόμιμης ελεύθερης διέλευσης των αναπήρων,  αντιστοίχιση της τιμής μονής διέλευσης των ΑμεΑ, με την τιμή διέλευσης των  νεφροπαθών (5€).

3.       Για το θέμα της ελεύθερης διέλευσης αστικής λεωφορειακής γραμμής που μας τέθηκε, δηλώσαμε ότι –εφόσον γίνει η απαραίτητη προεργασία εκ μέρους του Δήμου- θα εξετάσουμε θετικά οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία του Δημοσίου.

Προς το παρόν η 10ωρη εκπτωτική κάρτα Σαββατοκύριακου θα εξυπηρετεί την τουριστική σεζόν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Η καλή προαίρεση όσων μοιράζονται μαζί μας την πίστη στον διάλογο, αποτελεί τη βάση για  μελλοντικές επανεπεξεργασίες των εκπτωτικών προϊόντων της Γέφυρας.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου