ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ή οι Ρομά αποθρασύνθηκαν ή οι Λιμενικοί... "σφυρίζουν"

 Η φωτό είναι σημερινή 30/6/2017 ... Απόγευμα.... Και...

Ή τα Γυφτόπουλα έχουν αποθρασυνθεί και πάνε να ζητιανέψουν ακόμα και από το πλήρωμα του Λιμενικού περιπολικού ή έχουν  αποκτήσει οικειότητα τόση που ανταλλάσσουν και.... χαιρετούρες ή τουλάχιστον ξέρουν εκ των προτέρων ότι  δε θα διωχθούν από τα Λιμενικά όργανα, αλλιώς θα είχαν πάρει.... "μαύρο δρόμο"!
Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στις παραλίες μας, ανάμεσα στους θαμώνες των κέντρων ή τους λουόμενους!.. Εκεί όμως, εκτός από γυφτόπουλα "κλαριντζήδες" άλλα "όργανα" δεν... βλέπεις!


 Με αυτές τις παρατηρήσεις μας βεβαίως, θεωρούμε δικαιολογημένες τις απειλές Λιμενικού ότι "θα μας φτιάξει" επειδή δημοσιοποιούμε την γενική Υπηρεσιακή τους εικόνα και συμπεριφορά!

Και το είπε σήμερα που ήμασταν έτοιμοι να "εξάρουμε" την όμορφη παρουσία του πληρώματος του Περιπολικού Λ.Σ.


Όσο για την "στάθμευση" του περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. σε "ξένα αμπέλια" δε νομίζουμε ότι ήταν για "ενίσχυση" της Αστυνόμευσης της περιοχής του λιμένος μιας και είχε παρκάρει παράνομα Ι.Χ. αλλά και θα θυμώσουμε αν ξανακούσουμε ότι στάθμευσε εκεί λόγω της χαριτωμένης " γυναικείας Λιμενικής" παρουσίας .... Αυτά μόνο οι κακές οι γλώσσες μπορούν να τα πουν....

Τι απομένει λοιπόν;.... Να υπολογίσουμε ότι όλα ήταν,... τυχαία!

Μα,  τέλος πάντων... Κάτι συμπτώσεις ....   Μόνο και μόνο για να ενεργοποιούν τα βρώμικα...  μυαλά!




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου