ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Επί ποδός" για Έκθεση και.... Παζάρια (ΦΩΤΟ)


"Συναγερμός" έχει σημάνει στο "επιτελείο" της δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας καθώς οι μέρες για την 1η Έκθεση "NOSTOS EXPO" πλησιάζουν και η αγωνία των διοργανωτών για επιτυχία της έχει φθάσει στο αποκορύφωμα!

Σήμερα Σάββατο και βοηθούντος του καιρού, βρέθηκαν στο χώρο των έργων και παρέμειναν για ώρες, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της "Αναπτυξιακής" κ. Γιώργος Σιαμαντάς και οι Αντιδήμαρχοι κκ Κώστας Καρακώστας, Ανδρέας Κοτσανάς, Γιάννης Σύψας και Γιάννης Ράπτης, παρακολούθησαν την πορεία των έργων και είχαν "στενή συνεργασία" με τον εργολάβο και τους αρμόδιους Τεχνικούς....


Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση ότι "όλα θα πάνε καλά" όσο αφορά την Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Nostos Expo 2016" η οποίας, όπως δήλωσε, "Έχει γίνει ήδη γνωστή στο Πανελλήνιο"!
"Φέτος κάνουμε με αρχή... Και όπως είναι γνωστό : κάθε αρχή και δύσκολη!" μας είπε και συνέχισε: "Η τωρινή προσπάθεια είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον...  Ευελπιστούμε ότι η "Nostos" κάθε χρόνο θα σημειώνει και μεγαλύτερη επιτυχία...  Θα τα καταφέρουμε"!....


Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κοτσανάς που "έχει μετακομίσει στο χώρο του Έργου" και πέρα από τα "στενά" καθήκοντά του να τηρεί τον Δήμο καθαρό, επιβλέπει "νύχτα μέρα" τα έργα, δήλωσε: "Κάντε υπομονή....  Όταν τελειώσει η προσπάθειά μας θα... τρίβετε τα μάτια σας...  Γίνεται κάτι διαφορετικό..  Τώρα φτιάχνουμε τον πεζόδρομο... Ο χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες...."
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου