ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ προς ΔΗΜΑΡΧΟ: "Κύριος ήρθα και... Κύριος φεύγω"


Με ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Δήμαρχο Ναυπακτίας ο κ. Χρήστος Σαλαμούρας "Δηλώνει" και επίσημα ότι ΑΠΟΧΩΡΕΙ από την Παράταξη "Ενωτική Πρωτοβουλία" και του ζητά να "ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ" των αρμοδιοτήτων του ώστε να απαγκιστρωθεί από τις δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και θέσεις ευθύνης  ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ σαφέστατα και την Προεδρεία του από τον ΧΥΤΑ.

Στην Επιστολή του ο κ. Σαλαμούρας θέτει στη διάθεση του Δημάρχου τον εαυτό του ώστε να διεκπεραιωθούν αισίως ΟΛΕΣ οι υποχρεώσεις του που εκκρεμούν...

Με άλλα λόγια, ο κ. Σαλαμούρας, αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά  θυμίζοντας το λαικό άσμα:  "Κύριος ήρθα και... Κύριος φεύγω"!

Μετά από την οριστική αποχώρηση του δ.σ. κ. Σαλαμούρα, περισσότερο από την θέση του στον ΧΥΤΑ, τα προβλήματα στην "Ενωτική Πρωτοβουλία" διογκώνονται αφού θα πρέπει να ακολουθηθεί ειδική διαδικασία  για την αντικατάστασή του...

Αν υπολογίσουμε ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν εν μέσω προεκλογικής περιόδου θεωρούμε ότι το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται και ίσως χρειαστεί οι εναπομείναντες στο "δημοτικό καράβι" να παραμελήσουν ενδιαφέροντα θέματα της τοπικής κοινωνίας! 

Με άλλα λόγια δηλαδή:  "Ο Θεός βοηθός" για εμάς και για όσους... πιστεύουν!

Η Ανοιχτή Επιστολή του κ. Σαλαμούρα προς τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, έχει ως ακολούθως:



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου