ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θέλουν και τον μισθό που δεν παίρνει ο Σαλαμούρας;"Μύλος" στον Δήμο Ναυπακτίας μετά τις αποχωρήσεις Σαλαμούρα - Κοτρωνιά από το Δημοτικό άρμα....  Ξεχωριστά βέβαια του καθενός αλλά.... "Την ίδια μέρα"  και μάλλον για διαφορετικούς ή ίδιους λόγους!

Η Παράταξη, που από "ΕΝΩΤΙΚΗ" έγινε, κατά πολλούς, "ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"  θυμίζει λένε... "Σκορποχώρι"  και επόμενο ήταν, αφού οι δύο αποχωρήσαντες ΕΊΝΑΙ ... Πρόεδροι!  Ο μεν ένας του ΧΥΤΑ και ο δεύτερος του Δημοτικού Συμβουλίου!

Και ποιοί απέμειναν; Τα... "απ'  ευθείας προστατευόμενα" ή κατ'  άλλους  "τα αυτοκηρυχθέντα στελέχη" με την... μεγάλη 5ετή προσφορά!  Αμήν

Θυμηθείτε τις Παιδικές χαρές , τα στέγαστρα στις Στάσεις λεωφορείων,  τους λιθόστρωτους δρόμους, τα ξεχερσώματα, τα Προνοιακά Γραφεία  και τόσα... άλλα!  Έργα να δουν τα μάτια μας! 

Να... έργα!  Να... έργα! Και όλα να συνοδεύονται με το: "Να... χρήμα!... Να... χρήμα"!

Και δεν θέλω τώρα, να πω τίποτα παραπάνω για το μεγάλο "επίτευγμα" της  Έκθεσης "Nostos"!

Εκεί φάνηκε ότι οι άνθρωποι... δεν παίζονται! Μιλάμε για μεγάλα... κεφάλια!  Μιλάμε για μεγάλες "Φάλες"="Μυαλά" που έλεγε και ο αείμνηστος Χάρυ Κλυν ! Ποιός άλλος θα μπορούσε να σκεφτεί αυτόν  τον δαιδαλώδη "χρηματικό" δρόμο:  Δήμος-Αναπτυξιακή-Δήμος-Ιδιώτες-Αντιδήμαρχοι; 
Ένας λαβύρινθος  που μας στοίχισε ... πολλά λεφτά!

Που πήγανε;...  

Είναι μια άλλη ιστορία!... 

Στην παρούσα το αναφέρω επειδή πολλοί συνδημότες αλλά και ... "κάτι άλλοι", όπως διάβασα, αναρωτιόνται :

Γιατί ο κ. Σαλαμούρας  "δεν παραιτείται από Πρόεδρος, χωρίς όρους" (είναι άμισθος) και επιμένει να παραδώσει την Προεδρεία "προσωπικά" στον Δήμαρχο;... Τώρα καταλάβατε το γιατί;  Μην ξεχνάμε και κάτι εκατομμύρια (15) που θα μπουν για έργα στο ΧΥΤΑ και είναι προσωπική επιτυχία του κ. Σαλαμούρα και ο άνθρωπος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βάλει τους υπόλοιπους , τα... "αυτοστελέχη" δηλ. σε κόπους  να εφευρίσκουν  νέους.... λαβύρινθους!

Επίσης ακούστηκε και η απαίτηση να παραιτηθεί ο κ. Σαλαμούρας από δημ. Σύμβουλος!

Θα το έλεγα κι εγώ αυτό αλλά....

Ξέρω ότι ο άνθρωπος ήταν "Συνεργαζόμενος" με την... "Παράταξη"!

Δεν πήρε ψήφους....  Έφερε ψήφους  στο "Άρμα" !

Και τα άκουγε και από πάνω από τους "οδηγάτορες" του "Άρματος" χωρίς  ο "Κυβερνήτης του" να τον... καλύπτει! 

Ως πότε θα άντεχε ο άνθρωπος... 

Και η πικρία έχει και αυτή... αντοχές!          

Αυτά για σήμερα και τα..... ΞΑΝΑΜΑΤΑΛΕΜΕ
Share on Google Plus

About Neo-AstroNafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου