ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πιστολέρο σε νυχτερινό κέντρο μέλος της σπείρας των ΑΤΜ

Πιστολέρο σε νυχτερινό κέντρο μέλος της σπείρας των ΑΤΜ
Πηγή: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
Πυρ έξω από πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι είχε ανοίξει ένας από τους συλληφθέντες της συμμορίας που ανατίναζαν ΑΤΜ για να αρπάξουν χρήματα.
Όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα μέλος της σπείρας, που στις 27 Φεβρουαρίου του 2017 μετά από συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο έβγαλε πιστόλι του και τραυμάτισε σοβαρά έναν άντρα. Τότε οι Αρχές είχαν κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Οι αστυνομικοί από την έρευνα της υπόθεσης εκείνης είχαν καταλήξει στο ποιος ήταν ο επικίνδυνος πιστολέρο. Όταν όμως άρχισαν να ψάχνουν και την υπόθεση με τα ΑΤΜ διαπίστωσαν ότι το ίδιο άτομο εμπλέκεται και στις δυο υποθέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος να ήταν και αυτός που βρήκε τους Μολδαβούς για να στηθεί η συμμορία και ήταν αυτός που εντόπιζε τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που χτυπούσε η οργάνωση. 
Παρά το γεγονός όμως των χθεσινών συλλήψεων τίποτα δεν έκανε τις υπόλοιπες βασικές συμμορίες να δρουν κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οι Αρχές άλλωστε υπολογίζουν ότι συνολικά τα χτυπήματα με τον συγκεκριμένο τρόπο ξεπερνούν τα 90 σε όλη τη χώρα και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι συλληφθέντες ενέχονται σε μόλις 10 από αυτά. 
Παρ’ όλα αυτά η έρευνα συνεχίζεται και εκτιμούν ότι ίσως για ένα μικρό διάστημα να αποφύγουν να ανατινάξουν μηχάνημα υπό το φόβο ότι μπορεί η αστυνομία να είναι κοντά στη σύλληψη τους. 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου