ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κόντρα Μαξίμου-Γεωργιάδη με φόντο το Σκοπιανό

Κόντρα Μαξίμου-Γεωργιάδη με φόντο το Σκοπιανό
Πηγή: ΕUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε με αφορμή ερώτηση του Μαξίμου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για παλαιότερες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το Σκοπιανό και τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με μια δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ.
«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι “ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;» ανέφερε η ανακοίνωση, και συνέχιζε:
«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό».
Το σχόλιο αυτό συνοδευόταν και από ένα βίντεο με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε απευθύνει αντίστοιχα ερωτήματα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προβάλλοντας δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Γεωργιάδης: «Αν πάμε 10 χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» 

Η απάντηση ήρθε δια στόματος του Άδωνι Γεωργιάδη«Αν πάμε 10 χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και συνέχισε: «Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Γεωργιάδης.

Η απάντηση του Μαξίμου


Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου, που σε νέα ανακοίνωση υπογραμμίζει σκωπτικά ότι ερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και απάντησε ο Α. Γεωργιάδης.
«Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία» τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.
Και καταλήγει υπογραμμίζοντας «αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου