ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ψήφισμα .Δ.Σ. Ναυπακτίας: Άγνοια ή... κόλπο;




Όπως διαβάσαμε με υπερηφάνεια, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας, εξέδωσε ΨΗΦΙΣΜΑ με το οποίο "Ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία να ενισχυθούν με προσωπικό Α.Τ., Τροχαία και ... Λιμενικός Σταθμός" . Μάλιστα "εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο να... "εντείνει" τις... πιέσεις του ώστε να έρθουν στη Ναύπακτο και άλλα... "Όργανα"!

Φίλος και Αναγνώστης μας, διαβάζοντας το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Ναυπακτίας, μας τηλεφώνησε...  γελώντας και μας είπε:

" Μα καλά...   Ο Δήμος μας.. δουλεύει;  Για ποιόν Λιμενικό Σταθμό μιλάει;.. Το κάνουν επίτηδες ή έχουν άγνοια ότι ο Λιμενικός Σταθμός Ναυπάκτου έχει "υποβιβαστεί" σε.... "Λιμενικό Τμήμα";...   Πάνε οι εποχές που στη Ναύπακτο υπηρετούσαν πολλοί Λιμενικοί!...   Ας τα αφήσουν αυτά τα Ψηφίσματα που είναι για τα "μάτια του κόσμου" και ας ζητήσουν, αν πολιτικά τολμούν, να αλλάξουν τον Κανονισμό "Περί εντοπιότητας" των "Οργάνων" για να μην δεσμεύονται στην εκτέλεση  των καθηκόντων τους.... Και άλλους ντόπιους να φέρουν Αστυνομικούς, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα την Αστυνόμευση.... "Κόρακας - κοράκου μάτι δε βγάζει" και ούτε το Αστυνομικό Όργανο θα "διαπιστώσει παράβαση" σε συγγενή, φίλο ή συγχωριανό του!...   Αυτά για να είμαστε λιγάκι  ... σοβαροί"!

 Αυτά μας είπανε... Αυτά γράφουμε....

Εμείς αν διαπιστώσουμε ότι "Όργανο" του Α.Τ. ή της Τροχαίας "διαπίστωσε παράβαση" και "τιμωρήθηκε" κάποιος κάτοικος της περιοχής (εκτός των περαστικών ή επισκεπτών) συγγενή του, φίλο του ή συγχωριανό του....   Θα βγούμε και θα τον τιμήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ....

Εσείς, μήπως ξέρετε κάποια τέτοια περίπτωση;

Όσο για το Ψήφισμα, τι άλλο να πούμε;....   Εργάζονται με τον τρόπο τους οι άνθρωποι και... ανέξοδα!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου