ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φυλάκιση τεσσάρων ετών στη κόρη του...Τσοχατζοπούλου

Ελλάδα
CNN

Σε ποινήφυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε από το Θ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, για χρέη προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες στη Δικαιοσύνη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο οι οποίες υπερβαίνουν το 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια ρύθμιση, ούτε έχει καταβληθεί έστω ένα μέρος του ποσού.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ερήμην της Αρετής Τσοχατζοπούλου, η οποία δεν παρέστη στη διαδικασία ούτε διά συνηγόρου υπεράσπισης. Το δικαστήριο έκρινε πως θα πρέπει να της χορηγηθεί αναστολή έως την έφεση, ενώ η ποινή αποφασίστηκε να είναι εξαγοράσιμη, μετατρέποντάς τη κατά 10 ευρώ ανά ημέρα.

Πάντως, ο εισαγγελέας της έδρας στην εισήγησή του προς το Πλημμελειοδικείο Αθήνας ζήτησε την ενοχή της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου και την καταδίκη της σε ποινή φυλάκιση πέντε ετών, χωρίς τη δυνατότητα εξαγοράς ή αναστολής
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου