ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με την ανοχή των αρμοδίων, παγκάκια της παραλίας βρίσκονται ανάμεσα σε... τραπεζοκαθίσματα



Κάποτε στη παραλία είχαν τοποθετήσει παγκάκια για να αναπαύονται και να δροσίζονται οι κάποιας ηλικίας συνδημότες μας!

Μερικά από αυτά "διασώζονται" μέχρι και σήμερα και μάλιστα το Δ.Λ.Τ.Ν. πριν δύο χρόνια φρόντισε να βαφτούνε για να συντηρηθούν!

Σήμερα βέβαια, με την οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες, τα παγκάκια αυτά είναι περισσότερο χρήσιμα και απαραίτητα.....

Και ποιους περιμένουν να φιλοξενήσουν;...

Φυσικά όχι τους έχοντες οικονομική άνεση ή τους κατέχοντες θέσεις και.... θέσεις!

Εκτός από τους ηλικιωμένους, τα παγκάκια, προορίζονται και για τους ανέργους, απόρους ή και τους έχοντες μικρά εισοδήματα!


Δυστυχώς όμως, με την ασυδοσία που επικρατεί στη παραλία από την έλλειψη ελέγχου των κέντρων στην οριοθέτηση κατάληψης χώρου και την χρήση του οριζόμενου από τη σχετική Άδεια αριθμού τραπεζοκαθισμάτων , τα παγκάκια του "φτωχού κοσμάκη" βρέθηκαν να είναι στη πλατεία εκμετάλλευσης των καταστημάτων και ανάμεσα στα τραπέζια που φιλοξενούν πελάτες ! 

Και ποιος "φτωχός" υπερήφανος συντοπίτης μας   θα καταδεχθεί να κάτσει στο παγκάκι και "να ακούει δίπλα του να παίρνουν φωτιά τα... πιρούνια;" 

Τώρα ποιος έχει την ευθύνη της όλης αυτής κατάστασης και ποιες υπηρεσίες εμπλέκονται, είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς!

Και μην περιορίσετε την κατάσταση σε αμέλεια ή αδιαφορία...  Να την προεκτείνετε σε "βάναυση προσβολή" του φτωχού λαού μας του οποίου μερικοί θα ζητήσουν και πάλι την ψήφο του!




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου